Stride Muscle Fit Long Sleeve Men Black

499 DKK

499 DKK

Træningstop med meshpaneler.

Størrelse

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13415-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 189 cm høj og er iført størrelse L.

Træningstop med meshpaneler. Stride Muscle Fit Long Sleeve er lavet til de hårdeste træningspas. Toppen er udviklet med henblik på optimal åndbarhed og fleksibilitet og har strategisk placerede meshpaneler i siderne, så du kan komme af med varme og fugt under dine træningspas. Den tætsiddende pasform og raglanærmerne fremhæver din fysik og giver ubegrænset bevægelsesfrihed, hvilket gør den ideel til forskellige former for sport.

- Mesh i siderne
- 86% genanvendt nylon 14% spandex Meshelementer: 72% nylon 28% spandex
- ICIW-logo foran
- Tætsiddende pasform

Shop the look