Tights & Leggings

Der er en grund til at så mange vælger ICIW tights og leggings til deres træning. Uanset om du har brug for et par til hverdagsbrug, træning, yoga eller anden motion, har vi helt sikkert noget for dig. Her finder du tights i forskellige modeller og farver, med høj talje og både mønstret og ensfarvet. Med specialdesignede modeller for optimal pasform og kvalitet, vil du kunne føle dig godt tilpas under din træning fra start til slut.

Træningsleggings og tights

De rigtige træningstights kan være afgørende for din præstation i fitnesscenteret. Jo mere du går til den, jo vigtigere bliver det med det rigtige udstyr, og det omfatter også dit træningstøj. De rigtige træningsleggings kan udgøre forskellen mellem helt okay træning og en personlig rekord.

De perfekte træningstights skal passe godt og sidde perfekt. De må ikke glide ned i taljen eller i skridtet, de skal være strækbare, og de skal være sikre, når du laver dine squat, så du kan føle dig tryg under alle bevægelserne.

Mange af vores leggings og træningstights er lavet af sømløst materiale, et utroligt populært materiale for dem, der træner meget. Materialet er strikket i stedet for vævet og syet med et minimalt antal sømme. Det giver et utrolig fleksibelt, strækbart og blødt materiale, der er perfekt til træningstøj.

Tights og leggings har været en af grundstenene i ICANIWILLs sortiment lige fra starten. De første tights fremstillet under ICANIWILL-mærket blev udviklet til at dække et behov på markedet; stilfulde, komfortable træningstights, der lever op til moderne krav. Og i dag er tights og leggings nogle af vores vigtigste produkter, og noget vi er meget stolte af.

I dag sælger ICANIWILL tights og leggings i mange modeller. Fra strækbare squat proof tights til hårde træningsprogrammer, til skønne og behagelige seamless-tights til yoga. Derfor er vi sikre på, at du kan finde dine nye yndlings-leggings.Tights og leggings fås i mange forskellige modeller. Mange ønsker tights med høj talje, der dækker ordentligt og får dem til at sidde godt. Andre foretrækker tights med en normalhøj talje. Seamless-tights er meget populære og fås som ⅞, ¾ eller i fuld længde. Vi har også tights og leggings i mange forskellige farver, fra sorte tights til grå, røde, lilla eller beige tights.