Shorts

Alle træningsbukser er ikke ens. Nogle af dem er simpelthen bedre. Vores shorts er lavet i højeste kvalitet og har en god pasform, så du kan dække din krop på en bekvem måde. Perfekt til træning med høj intensitet og på sommerdage, når du cykler eller går udendørs. Hvis din garderobe mangler træningsshorts, er du kommet til det rigtige sted.

Træningsshorts for kvinder

Et par gode træningsshorts kan virkelig hjælpe din træning til nye niveauer. Hos ICANIWILL finder du træningsshorts for damer i flere forskellige modeller. Vores shorts er meget populære til mange slags træning, så vi tror du kan finder et par træningsshorts som passer dig.

I vores sortiment for damer findes løbeshorts, cykelbukser, shorts i seamless eller med scrunch og træningsshorts til fitnesscenteret eller anden træning. Vi har tighte shorts og løse shorts, og desuden shorts med indvendige bukser for optimal pasform. Og selvfølgelig shorts med lommer.

Materialet i et par shorts er meget vigtigt. For mere hård træning anbefaler vi shorts i funktionsmateriale med stor fleksibilitet og åndbarhed. Med vores bløde shorts i 100% bomuld kan du slappe af i sofaen efter et hårdt pas.