Stride Shorts Men Navy

499 DKK

499 DKK

Træningsshorts med lommer.

Størrelse

Stride Muscle Fit T-shirt Men Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13194-009

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 189 cm høj og er iført størrelse L.

Træningsshorts. Stride Shorts er lavet til fitnesscentret og tung træning. Shortsene er lavet af et let vaffelmesh, der hjælper dig med at bevæge dig let og uden hindringer. De har to åbne håndlommer og en skjult lynlåslomme, samt en løkke bagpå til at fastgøre dit håndklæde eller trøje.

- Snøre i taljen
- Lynlåslomme ved sidesømmen til småting
- 90 % genanvendt polyester, 10% spandex
- ICIW-logo foran
- Indersøm i størrelse M: 13 cm

Shop the look