Training Club Warm Up Pants Men Dk Teal

699 DKK

699 DKK

Opvarmningsbukser med lommer.

Størrelse

Training Club Long Sleeve Men Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13091-248

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 190 cm høj og er iført størrelse M.

Opvarmningsbukser med lommer. Training Club opvarmningsbukser er lavet til udendørs træning eller opvarmning. De er lavet af et strækbart materiale med tynd fleece på indersiden og mesh for god luftgennemstrømning. 2 åbne håndlommer og en lynlåslomme til dine værdigenstande.

- Stof: 95% genanvendt polyester, 5% Spandex. Mesh: 84% polyester 16% Spandex
- Opvarmningsbukser i genanvendt polyesterstof
- Trykt reflekterende ICIW-logo
- Teksttryk bagpå benet
- Sidelommer
- Elastik i linningen og snore
- Standard pasform
- SWEATTECH™

Shop the look