Mercury Pullover Wmn Black

699 DKK

699 DKK

Langærmet hættetrøje med ekstra høj krave.

Størrelse

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Sorona® er en delvist plantebaseret polymer. Fordi det reducerer vores afhængighed af ikke-fornyelige fossile ressourcer, har det også en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med andre syntetiske materialer såsom polyester eller nylon.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11958-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse XS.

Langærmet hættetrøje med ekstra høj krave. Mercury Pullover er en hættetrøje med en krave, der kan trækkes op over hagen for ekstra beskyttelse mod vinden. Hætten kan justeres for perfekt pasform. Toppen har forlommer med usynlige lynlåse og tommelfingerhuller ved ærmet. Sidesømmene er trukket frem for at give en flatterende pasform.

- 87 % Genanvendt polyester 13 % Spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Justerbar hætte med separat krave
- Forlommer med skjulte lynlåse
- Ærmer med tommelfingerhuller

Shop the look