Mercury Long Sleeve Wmn Black

399 DKK

399 DKK

Langærmet træningstrøje i blødt materiale.

Størrelse

Mercury Compression Tights wmn Aqua Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Varenr.: 11952-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Langærmet træningstrøje i blødt materiale. Mercury Long Sleeve er perfekt til løb eller anden træning. Det bløde materiale og raglanærmerne giver mulighed for fuld bevægelse og tommelfingerhullerne sørger for, at ærmet ikke glider op. Et mesh-panel på ryggen holder dig tør og kølig. Dekorative sømme og sidesømme, der er trukket frem fuldender looket.

- Primært stof: 78 % Nylon 22 % Spandex
- Meshstof: 92 % Polyester 8 % Spandex
- Tommelfingerhuller ved ærmerne
- SWEATTECH™
- Reflekterende ICIW-logo
- Meshpaneler bagpå for god luftgennemstrømning

Shop the look