Om os

Det hele begyndte med en Post-It-seddel på et badeværelsespejl – i dag sælger vi præstationstøj af høj kvalitet over hele verden.

Året er 2007, og ICANIWILL's grundlægger, Gustaf Ollas, beslutter at gennemføre sine universitetsstudier uden studielån. Ekstra arbejde i weekender og ferier blev en nødvendig del af hans studenterliv for at få det til at løbe rundt. Ud over sine studier startede Gustaf en blog om sit daglige liv, der hurtigt blev til en workout-blog. Senere blev bloggen en af Sveriges største blogs for træning og kost.

I CAN, I WILL. Disse ord tjente ham som daglig påmindelse om at holde fokus på sine mål og arbejde hårdt for at nå dem. Med de mange timer, Gustaf brugte i træningscentret, opdagede han, at der var et hul i markedet for sportstøj. Udvalget af overbevisende svensk sportstøj var simpelhen ikke tilstrækkeligt. Med den indsigt og Jon Olssons Camo-mønster som inspiration besluttede han at lære, hvordan man laver sit eget tøj.

To år og mange prøver senere blev de første ikoniske Camo Tights lanceret online. Tightsene blev til at begynde med solgt på forudbestilling med fire ugers leveringstid, så fabrikanten kunne fremstille dem på forlangende. Da Gustaf var den eneste, der arbejdede på ICANIWILL, brugte han alle sine vågne timer på at designe nye produkter, pakke ordrer, rende på postkontoret, svare på kunders e-mails og opbygge brandet på sociale medier. Brandet begyndte snart at få luft under vingerne på Instagram, hvor Gustaf kunne kommunikere med kunder om feedback, input og nye ideer.

I dag er ICANIWILL et af de hurtigst voksende sporttøjmærker i Skandinavien og er et veletableret selskab i Norden og Europa. Ligesom ordene "JEG KAN, JEG VIL" motiverede Gustaf til at give sig selv et skub og have store drømme, fortsætter ICANIWILL nu med at motivere og opmuntre andre rundt om i verden til at arbejde hårdt og tage deres indsats alvorligt. ICANIWILL er til for at gøre vores kunders højeste ydelser mulige ved hjælp af sportstøj af høj kvalitet og med tekniske funktioner. Velkommen til ICIW's verden.