Mercury Reflective T-shirt Black

349 DKK

349 DKK

Trænings-T-shirt i et blødt materiale.

Størrelse

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11955-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse XS.

Trænings-T-shirt i et blødt materiale. Mercury T-shirt er perfekt til løb eller anden træning. Det bløde materiale og raglanærmerne giver mulighed for fuld bevægelse, og et meshpanel i ryggen holder dig tør og afkølet. Dekorative sømme og sidesømme, der er trukket frem fuldender looket. Reflekterende sømme på ryggen vil gøre dig synlig på din løbetur.

- Primært stof: 78 % Nylon 22 % Spandex
- Meshstof: 92 % Polyester 8 % Spandex
- SWEATTECH™
- Reflekterende ICIW-logo
- Standard pasform
- Meshpaneler bagpå for god luftgennemstrømning
- Reflekterende sømme på ryggen for god synlighed

Shop the look