Mercury Shorts Wmn Black

399 DKK

399 DKK

Korte løbeshorts i 2-i-1-stil.

Størrelse

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11963-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 172 cm høj og er iført størrelse S.

Korte løbeshorts i 2-i-1-stil. Mercury Shorts er lavet til at være de ultimative løbeshorts. De har en bred elastisk linning og stramme indershorts for en sikker pasform og to frontlommer med skjulte YKK-lynlåse. Det reflekterende logo foran og de reflekterende sømme på ryggen vil holde dig synlig på din løbetur.

- Ydershorts: 100 % genanvendt polyester
- Indvendige shorts: 80 % Nylon 20 % Spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Reflekssømme bagpå
- Forlommer med skjulte lynlåse
- Justerbar linning med elastik og snor
- SWEATTECH™
- Indvendige stramme shorts
- 8 cm indersøm

Shop the look