Mercury Vest Wmn Black

799 DKK

799 DKK

Løbevest med reflekterende detaljer.

Størrelse

Mercury Pullover Wmn Camo

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11957-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse S.

Træningsvest med reflekterende detaljer. Mercury Vest er en polstret vest til løb og andre udendørsaktiviteter. Den har en høj krave og er polstret foran for at beskytte mod vind og kulde. Den har fleece i side- og bagpanelerne. Usynlige lommer og reflekterende sømme i ryggen.

- Primært stof: 100 % Nylon
- Fleecestof: 87 % Genanvendt polyester 13% Spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Polstret foran
- Reflekssømme bagpå
- Forlommer med skjulte lynlåse

Shop the look