Reboot Tights Brick Red

400 DKK

799 DKK

Trænings-leggings med mesh-detaljer.

Størrelse

Reboot Sports Bra Brick Red

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.

Varenr.: 13327-298

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 174 cm høj og er iført størrelse XS.

Trænings-leggings med mesh-detaljer. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot Tights har en masse detaljer for fuldt ud at forbedre din bedste form. Mesh-panel på siden for luftgennemstrømning. Elastisk linning med skjult lomme bagpå.

- 75% Nylon 25% Spandex
- ICIW-logo bagpå
- Mesh-indsatser i siderne
- V-formet foran og bagpå
- Lomme bag på linningen
- Elastik øverst på linningen
- Høj talje
- Fuld længde

Shop the look