Everyday Cotton Cropped T-shirt Dark Grey

262 DKK

349 DKK

Afkortet t-shirt med bomuldsfornemmelse.

Størrelse

Tekniske aspekter

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige kemikalier, gødning og pesticider og gør det lettere at udføre en bedre landbrugspraksis, der hjælper med at bevare både vand- og jordressourcer.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13312-005

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse XS.

Afkortet t-shirt med bomuldsfornemmelse. Everyday Cotton Cropped T-shirt er din nye hverdagsfavorit. T-shirten har en stor pasform og er lavet af en blød bomuldsblanding. Tape i halsudskæringen og broderet logo i ryggen.

- 95% økologisk bomuld 5% elastan
- ICIW-broderet logo i ryggen
- Droppede skuldre
- Afkortet længde
- Afslappet pasform

Shop the look