Ultimate Training Hoodie Sports Bra Deep Green

100 DKK

499 DKK

Sportsbh med medium støtte og en hætte.

Størrelse

Ultimate Training V-shape Tights Deep Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.
Denne bh har udtagelige indlæg, så du kan vælge det look, der passer dig. De kan med fordel udtages inden vask.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 11973-017

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Sportsbh med medium støtte og en hætte. Ultimate Training Hoodie Sports Bra er en sportsbh med attitude. Den har et krydsdesign foran og en bryderryg for en perfekt pasform. Båndet med ICIW-logo og hætten giver bh'en et unikt look.

- 78 % genanvendt polyester 22 % Spandex
- ICIW-logo på båndet
- SWEATTECH™
- Hætte
- Udtagelige skåle
- Medium støtte

Shop the look