Scrunch Adjustable Sports bra Black

175 DKK

349 DKK

Sports-bh med scrunch-detaljer.

Størrelse

Scrunch V-shape Tights Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har justerbare skulderstropper, så du kan justere den til den perfekte pasform.
Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 13082-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 179 cm høj og er iført størrelse S.

Sports-bh med rynkedetalje. Medium støtte. Scrunch Sports bra er den forbedrede version af vores originale Scrunch-design. Materialet er behageligt og strækbart for at tillade fuld bevægelsesfrihed. Den er fuldt foret foran og har ingen skåle. Justerbare stropper for perfekt pasform. Rynke- og nøglehulsdetalje foran for et flatterende look.

- 77 % nylon, 23 % Spandex
- SWEATTECH™-teknologi
- ICIW-logo bagpå
- Sytråde i 100 % genanvendt polyester
- Rynkeeffekt foran
- Justerbare stropper
- Medium støtte

Shop the look