Mirage Sports Bra Light Dusty Purple

399 DKK

399 DKK

Sports-bh med medium støtte.

Størrelse

Mirage Tights Wmn Dk Purple

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Sports-bh'en har medium støtte. Passer til mellemintense aktiviteter.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Bh'en har formstøbte skåle for bedst mulige pasform. Skålene giver god støtte uden at begrænse din bevægelsesfrihed.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Støtte: Medium støtte

Varenr.: 13435-331

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 169 cm høj og er iført størrelse XS.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
Sports-bh med medium støtte. Mirage Sports-bh'en giver god støtte til de fleste løbere. Materialet er meget elastisk med fugttransporterende egenskaber samt laserskårne perforeringer til ventilation. De formstøbte skåle, den elastiske talje og racerryggen giver mere støtte, og stropperne har ekstra polstring for endnu mere komfort. Justerbart bh-spænde i ryggen.

- 75% genanvendt nylon, 25% spandex
- Medium støtte
- Meget svedtransporterende stof
- Justerbar elastisk lukning i ryggen
- Laserskåret perforering giver åndbarhed bagpå og foran
- Polstrede brede stropper giver en mere behagelig pasform
- Formstøbte skåle

Shop the look