Scrunch Long Sleeve Anthracite Wmn

429 DKK

429 DKK

Cropped langærmet trøje med rynkedetalje.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.
Beklædningsgenstanden er fremstillet i EU Inden for EU producerer vi i dag tøj i Portugal, Litauen og Ungarn.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11718-057

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 180 cm høj og er iført størrelse M.

Model 2 er 180 cm høj og er iført størrelse M.

Scrunch, et fantastisk produkt i sortimentet med et design, der fremhæver figuren på en komplimenterende måde! Med scrunch-effekten på bagdelen fremhæver du dine former. Materialet er blødt og behageligt på kroppen, og tightsene har en god åndbarhed. Hvad mere kan du ønske dig fra dit træningstøj?!

- V-neck
- Made in EU
- Stof med høj ydeevne fremstillet i europa
- Lille ICIW logo foran
- God åndbarhed
- Justerbar bindedetalje foran
- Tilskåret pasform fit
- 77% Polyamide 23% Elastane

Shop the look