Charge Pants Wmn Teal

454 DKK

649 DKK

Bukser med lommer

Størrelse

Charge Hoodie Wmn Teal

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13254-137

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Bukser med lommer. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Bukserne er lavet af et blødt neoprenmateriale, der gør dem gode til at få varmen eller til opvarmningen. Synlig elastisk linning med snor og åbne sidelommer. Tapered fit med manchetter for enden af benet.

- 82% nylon 18% spandex
- Elastisk linning med indvendige snore
- Reflekterende ICIW-logo
- åbne forlommer
- Mid waist
- Fuld længde
- Athletic fit

Shop the look