Resistance Band Grey Medium

279 DKK

279 DKK

Træningselastikker med stor modstand.

Størrelse

Varenr.: 11926--008MEDIUM

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Resistance bands har mange anvendelsesområder men er måske mest kendte for deres evne til at aktivere sædemuskulaturen ved f.eks. knæbøjninger. Med den smarte lille pose er de nemme at opbevare når du ikke træner.

De passer ikke bare godt til styrketræning og genoptræning, de er samtidig også gode som hjælpemiddel til udtrækning og smidighedstræning.

– Omkreds 64 cm, bredde 8 cm
– Gummibånd på indersiden for at hæmme skred
– Fås som Medium og Hård