Mini Bands 3-pack Black

179 DKK

179 DKK

3 korte træningselastikker med forskellig modstand.

Størrelse

Tekniske aspekter

3-pack

Vasketøj: Må kun vaskes i hånden.

Varenr.: 10368-001-ONESIZE

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Mini bands har mange anvendelsesområder men er måske mest kendte for deres evne til at aktivere sædemuskulaturen ved f.eks. knæbøjninger. Med den smarte lille pose er de nemme at opbevare når du ikke træner.

De passer ikke bare godt til styrketræning og genoptræning, de er samtidig også gode som hjælpemiddel til udtrækning og smidighedstræning. Med de tre forskellige modstande kan du nemt justere og tilpasse øvelserne efter din styrke samt justere modstanden i takt med at du udvikler dig.

- Pakke med tre styk
- Tre forskellige modstande: I (light), II (medium) & III (hard)
- ICIW-print

Light 25-30 LBS (11-13 KG)
Medium 32-37 LBS (15-17 KG)
Heavy 45-50 LBS (20-23 KG)