Reboot Stringer Top Men Night Green

349 DKK

349 DKK

Tanktop i et strækbart materiale.

Størrelse

Reboot Tech 2-in-1 Shorts Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.

Varenr.: 13320-297

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 182 cm høj og er iført størrelse M.

Tanktop i et strækbart materiale. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot Stringer er den perfekte gymstringer til enhver træningssession. Et panel over skulderen sørger for, at der ikke er nogen sømme, der ligger under vægtstangen og irriterer. Slidser forneden for god bevægelse.

- 85% Nylon 15% Spandex
- ICIW-trykt logo midt bagpå
- Normal pasform
- Racer-rygform

Shop the look