Workout Tri-Blend T-shirt Army Men

249 DKK

249 DKK

Størrelse

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: ICIW-449-ICIW-449

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

En af grundene til at disse t-shirts er så populære er det fantastiske tri-blend stof, der er blødt, let og robust. Hvis du tilføjer den atletiske og smigrende pasform til dette, vil du få kombinationen af, hvad der snart vil være din nye favorit t-shirt.

Materialet har en god åndbarhed og tørrer derfor hurtigt, hvilket øger den lette følelse i beklædningen endnu mere. Let at bruge materiale, der ikke lugter og holder sin farve på trods af mange hvidvaskning. T-shirten er blød og er derfor meget behagelig på kroppen.

- Materiale 50% polyester, 38% bomuld og 12% rayon
- T-shirt har raglansting og æstetiske sømme på forsiden
- Må ikke tørretumbles Vi anbefaler, at du vælger din sædvanlige størrelse.

Fås i flere farver.