Charge Shorts Men Black

499 DKK

499 DKK

Træningsshorts med lynlåslommer.

Størrelse

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13248-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 188 cm høj og er iført størrelse M.

Træningsshorts med lynlåslommer. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Disse shorts er lavet af to kvalitetsmaterialer: et tyndt 4-vejs-stretch-materiale og et ventilerende mesh-materiale, der virker afkølende. Snor og elastik i taljen. Lynlåslommer i siderne og elastisk strop bagpå til din T-shirt eller dit håndklæde, mens du træner. Dekorative lommer bagpå- Primært materiale: 90% polyester 10% elastan. Mesh-materiale: 95% polyester 5% spandex

- Lommer med lynlås
- 10 cm indersøm
- Snor i taljen
- Reflekterende element bagpå
- Sort, reflekterende logo foran
- Regular fit

Shop the look