Reboot Long Sleeve Men Black

499 DKK

499 DKK

Langærmet træningstrøje i strækbart materiale.

Størrelse

Reboot Tech Workout Pants Night Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.

Varenr.: 13322-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 182 cm høj og er iført størrelse M.

Langærmet træningstrøje i strækbart materiale. Reboot-kollektionen er en træningskollektion med snit og detaljer til at forbedre din krop, lavet til at hjælpe dig med at udvikle dig til den bedste version af dig selv. Reboot Long Sleeve er den perfekte top til hver træningssession. Dekorative sømme og slidser forneden for god bevægelse. Lille lomme på ærmet.

- 85% Nylon 15% Spandex
- ICIW-logo i tryk midt bagpå
- Normal pasform

Shop the look