Mercury Long sleeve Black

399 DKK

399 DKK

Langærmet top i mesh.

Størrelse

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er fremstillet i et ventilerende meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver et let og svalt materiale, der er perfekt til svedige træningspas.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11931-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 191 cm høj og er iført størrelse L.

Langærmet top i mesh. Mercury Long Sleeve er et basislag i mesh lavet til løb eller anden træning. Det mønstrede mesh-materiale giver god luftgennemstrømning og holder dig tør og kølig. Den har tommelfingerhuller for enden af ærmet. Refleksdetaljer og sidesømme, der er fremhævet, fuldender looket.

- Mesh-stof for fantastisk luftgennemstrømning
- 92 % polyester 8 % spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Refleksdetalje bagpå for god synlighed
- Tommelfingerhuller ved ærmet
- Standard pasform

Shop the look