Mercury Pullover Hoodie Black

699 DKK

699 DKK

Pullover med hætte.

Størrelse

Mercury Tights Men Camo

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Sorona® er en delvist plantebaseret polymer. Fordi det reducerer vores afhængighed af ikke-fornyelige fossile ressourcer, har det også en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med andre syntetiske materialer såsom polyester eller nylon.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11945-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 180 cm høj og er iført størrelse L.

Pullover med hætte. Mercury Pullover Hoodie er lavet til løb og anden udendørstræning. Hættetrøjen har et for i mikrofleece til at holde dig varm og en høj krave, der kan trækkes op over hagen for ekstra varme. Sidesømmene er fremhævet for en flot silhuet.

- 87 % genanvendt polyester 13 % spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Ekstra høj krave for fuld dækning
- Hul i venstre ærmes manchet, der giver lettere adgang til at tjekke træningsuret.
- Fuld længde
- Standard pasform

Shop the look