Mercury Anorak Black Men

699 DKK

699 DKK

Langærmet anorak med lomme foran.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 12004-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 188 cm høj og er iført størrelse L.

Langærmet anorak med lomme foran. Mercury Anorak er en jakke til løb og andre udendørsaktiviteter. Materialet har vindstoppende og vandtransporterende egenskaber og udstansede detaljer giver mulighed for stor luftgennemstrømning. Den har en 1/4 lynlås og en stor lomme foran.

- 52,3 % Nylon 41,7 % Polyester 6 % Spandex
- ICIW-logo foran
- Tommelfingerhuller
- Snøre i kraven
- Fuld længde
- Standard pasform

Shop the look