Mercury 1/4 zip crewneck Pine Green

599 DKK

599 DKK

Langærmet med 1/4-ærme og refleksdetaljer.

Størrelse

Tekniske aspekter

Denne beklædningsgenstand har reflekterende detaljer både bagpå og foran for fuld synlighed i mørke.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11938-097

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Langærmet med 1/4-ærme og refleksdetaljer. Mercury 1/4 Zip er perfekt som ekstra lag under en opvarmning eller udendørstræning. Den er lavet af et våddragtlignende materiale, har en kort lynlås og tommelfingerhuller. Sidesømmene er fremhævet for en fantastisk silhuet, og reflekterende detaljer vil holde dig synlig.

- 92 % genanvendt polyester 8 % spandex
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Reflekterende detaljer ved ærmer og på ryggen for god synlighed
- Fuld længde
- Standard pasform

Shop the look