Training Club Hoodie Red

699 DKK

699 DKK

Oversize hættetrøje med lomme foran.

Størrelse

Tekniske aspekter

Sorona® er en delvist plantebaseret polymer. Fordi det reducerer vores afhængighed af ikke-fornyelige fossile ressourcer, har det også en lavere miljøpåvirkning sammenlignet med andre syntetiske materialer såsom polyester eller nylon.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13088-019

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Oversize hættetrøje med lomme foran. Training Club Hoodie er det perfekte ekstra lag. Den er lavet af et lækkert, ekstra kraftigt bomuldsfrottéstof og er lidt oversized for at holde dig varm før eller efter din træning. Den har en justerbar hætte med gummidyppede snore og en lomme foran. Der er elastik ved ærmerne så de sidder til.

- 100% bomuld
- Trykt reflekterende ICIW-logo på brystet
- Teksttryk ved hætten
- Kængurulomme foran
- Lidt oversized pasform

Shop the look