Mirage T-shirt Jacket Men Black

649 DKK

649 DKK

Kortærmet jakke i ripstop-materiale.

Størrelse

Mirage T-shirt Men Black

Gå til produkt

Mirage Pants Men Sea Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Hos ICANIWILL har vi taget et aktivt valg om kun at samarbejde med SAB og YKK. YKK blev grundlagt i 1934 i Japan og er i dag verdens største leverandør af lynlåse. SAB vinder år efter år udmærkelser for deres arbejde med at designe og producere produkter i verdensklasse. Begge aktører er ledende inden for udvikling og fremstilling af innovative og velafprøvede lynlåse, lynlåsvedhæng og andet tilbehør af høj kvalitet. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det, vi kalder en "holdbar designproces", hvor valget af leverandører til alle dele af beklædningsgenstanden tilsammen bidrager til dennes levetid. Ved at vælge veletablerede og stærke aktører indenfor eksempelvis lynlåse bidrager vi til et holdbart og tidløst design.

Varenr.: 13440-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
Kortærmet jakke i ripstop-materiale. Mirage T-shirt Jacket beskytter mod elementerne takket være dens evne til at blokere vind, sol og endda let regn. Den gennemgående lynlås, den høje hals og det semitransparente ripstop-materiale gør jakken til et fantastisk lag-på-lag-produkt på og uden for stierne. Åbning i ryggen til ventilation og to forlommer samt en stor baglomme til alle dine ejendele.

- 100 % nylon
- Almindelig pasform
- Lomme med lynlås bagpå
- Forlommer med lynlås
- Vindblokerende og vandafvisende materiale
- Ventilation bagpå
- Justerbar snøre i taljen

Shop the look