Mercury Windjacket Pine Green Men

749 DKK

749 DKK

Vindjakke med hætte.

Størrelse

Mercury Tights Men Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 12005-097

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 180 cm høj og er iført størrelse L.

Vindjakke med hætte. Mercury Wind Jacket er en jakke med hætte, der kan justeres for en perfekt pasform. Det lette stof hjælper dig med at bevæge dig let og ubesværet, mens udstansede detaljer giver en fantastisk luftgennemstrømning. Den har to lommer foran og tommelfingerhuller på ærmerne.

- 52,3 % Nylon 41,7 % Polyester 6 % Spandex
- ICIW-logo foran
- Tommelfingerhuller
- Justerbar hætte
- Fuld længde
- Standard pasform

Shop the look