Unified Sweat Pants Beige

649 DKK

649 DKK

Sweatpants i bomuld med rå kant.

Størrelse

Unified Hoodie Beige

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige kemikalier, gødning og pesticider og gør det lettere at udføre en bedre landbrugspraksis, der hjælper med at bevare både vand- og jordressourcer.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13228-164

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 183 cm høj og er iført størrelse M.

Sweatpants i bomuld med rå kant. Unified er vores kønsneutrale kollektion, der er lavet til at tilpasse sig til dig. Disse sweatpants er lavet af 100 % bomuld, og har en elastisk linning med træksnore. To åbne lommer i siden. Disse sweatpants kan justeres ved at klippe lige under bartacksne i sidesømmen, så du får den perfekte længde til dig.

- 76 % økologisk bomuld, 24 % genbrugsbomuld
- 325 GSM
- Åbne lommer i siden
- Rå, skåret kant
- Justerbar længde i to niveauer
- Unisex-størrelser, tjek størrelsesguide for retningslinjervejledning
- Ensartet tryk på bagsiden

Shop the look