Mirage Pants Men Black

699 DKK

699 DKK

Løbebukser med refleksdetaljer.

Størrelse

Mirage T-shirt Jacket Men Faded Sea Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.

Varenr.: 13442-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 183 cm høj og er iført størrelse S.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
Løbebukser med refleksdetaljer. Mirage Pants er gode til opvarmningsløbeturen eller til løbeture på kølige dage. Materialet er meget elastisk med fugttransporterende egenskaber, og en mesh-sektion i skridtet giver ekstra ventilation. Elastik, lynlås og refleksdetaljer nederst på benet.

- 85% nylon 15% spandex
- Atletisk pasform
- Fleksibelt, åndbart stof
- Snoretræk og elastik i taljen
- Elastik forneden
- Mesh-kile ved indersømmen til ventilation
- Refleksdetalje bag på benet

Shop the look