Soft Knit Oversized Hoodie Dark Grey

639 DKK

799 DKK

Lounge hættetrøje i et behageligt strikmateriale. Afslappet pasform.

Størrelse

Define Seamless Pocket Shorts Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er i oversize og har løs pasform, der giver optimal bekvemmelighed.

Vasketøj: Vaskes ved minimum 30°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver. Tør fladt efter vask.

Varenr.: 13417-005

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 178 cm høj og er iført størrelse XS.

Lounge hættetrøje i et behageligt strikmateriale. Soft Knit Hoodie er din nye bedste ven på sofaen efter træning eller på din hviledag. Bomuldsblandings-materialet er tungt og blødt for ultimativ komfort. Hættetrøjen har en foret hætte, ribbede manchetter og en behagelig afslappet pasform med en sænket skulder. Vi anbefaler, at tøjet opbevares foldet og vandret for at bevare sin form.

- 90% bomuld 9% nylon 1% spandex
- 680 g kraftigt ribbet materiale
- ICIW broderi logo
- Afslappet pasform
- Fuld længde

Shop the look