Scrunch Jumpsuit Black

285 DKK

949 DKK

Workout jumpsuit med scrunch detaljer foran og bak.

Størrelse

Tekniske aspekter

Leggingsene eller shortsene er squat-sikre, hvilket betyder, at du kan stole på, at de ikke er gennemsigtige, selvom du udfører squats eller andre bevægelser, der strækker stoffet ud. Hvis delen er lys i farven, anbefaler vi altid, at du bruger undertøj i en farve, der ligger tæt på din hudfarve.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13083-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Træningsheldagt med rynkedetaljer foran og bagpå. Scrunch Jumpsuit er perfekt til al mulig træning lige fra fitness i centeret til en yogatime. Materialet er behageligt og strækbart for at tillade fuld bevægelsesfrihed. Forsiden af dragten er foret og bagsiden er åben for at give en kølig fornemmelse. Flatterende detaljer såsom ingen skridtsøm foran samt rynkedetaljer bagpå og foran vil få dig til at føle dig uovervindelig.

- 77 % nylon, 23 % Spandex
- SWEATTECH™-teknologi
- ICIW-logo foran på hoften
- Sytråde i 100 % genanvendt polyester
- Rynkeeffekt bagpå og foran
- Fuld længde
- Ingen skåle
- Bedst egnet til personer, der er 164-176 cm høje

Shop the look