Charge Tank Top Wmn Black

349 DKK

349 DKK

Tanktop med racerback.

Størrelse

Charge Biker Shorts Wmn Teal

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har en strammere pasform, som giver optimal bevægelsesfrihed.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13257-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse XS.

Tanktop med racerback. Charge-kollektionen er udviklet til højintens træning. Denne tanktop er lavet af funktionelt letvægtskvalitetsmateriale, så du har den bedst mulige bevægelsesfrihed. Racer back og scalloped bottom for en super god pasform.

- 85% nylon 15% spandex
- SWEATTECH™M™
- Reflekterende ICIW-logo
- Scalloped bottom
- Limet søm i halsudskæringen
- Standard fit
- Fuld længde

Shop the look