Ultimate Tights W Graphite

419 DKK

699 DKK

Træningstights med logobånd og nøglelomme. Høj talje.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette materiale er ekstra slidstærkt og fremstillet til at kunne klare længerevarende slitage fra eksempelvis vægtstænger, håndvægte eller andet udstyr.
Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Beklædningsgenstanden er fremstillet i EU Inden for EU producerer vi i dag tøj i Portugal, Litauen og Ungarn.
Dette materiale er ekstra modstandsdygtigt over for fnuller, selv efter mange vaske.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 10680-016

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Ultimate Collection er vores mest fremragende serie, hvor vi har satset fuldt ud på fantastiske materialer, detaljer og pasform. Navnet afspejler vores grundtanke, og den er til dig, der leder efter det ultimative tøj, der kan hjælpe dig med at nå dine mål. Hele kollektionen er lavet i EU.

- Funktionelt materiale i 77% Polyamid og 23% Elastan
- ULTIMATE-logo i kulfiber bagpå
- Justerbar talje med elastik
- Skjult nøglelomme bagpå
- Sort refleks bagpå læggen
- Fremstillet i EU