Ultimate Training Tights Black/Black

489 DKK

699 DKK

Træningsleggings med logostribe på siden.

Størrelse

Ultimate Training Sports Bra Black Camo

Gå til produkt

Ultimate Training Sports Bra Black/Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13100-275

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Træningsleggings med logostribe på siden. Ultimate Training Logo Tights er et par træningsleggings i et stivere materiale, der er lavet til hård træning i træningssalen. Den høje talje med elastik holder dem på plads. Leggingsene har flatterende sømme og en elastisk logostribe i siden.

- 78 % polyester 22 % Spandex
- SWEATTECH™
- ICIW-logoer i siderne
- Høj talje
- Fuld længde

Shop the look