Stride Tights Wmn Sea Green

649 DKK

649 DKK

Træningsleggings med V-form bagpå.

Størrelse

Stride Sports Bra Sea Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13217-286

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 173 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 175 cm høj og er iført størrelse XL.

Træningsleggings med V-form bagpå. Stride Tights er lavet til hård træning. Materialet er mat og strækbart for at give fuld bevægelsesfrihed. Høj talje med elastik og en V-form bagpå for en perfekt pasform. Lille slids for enden af benet og logo bagpå.

- 75 % genanvendt nylon, 25 % spandex
- ICIW-logo bagpå
- Slids nederst på benet
- Høj talje
- Fuld længde

Shop the look