Scrunch V-shape Tights Orange

649 DKK

649 DKK

Træningstights med V-formet scrunchdetalje.

Størrelse

Scrunch Adjustable Sports bra Orange

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Leggingsene eller shortsene er squat-sikre, hvilket betyder, at du kan stole på, at de ikke er gennemsigtige, selvom du udfører squats eller andre bevægelser, der strækker stoffet ud. Hvis delen er lys i farven, anbefaler vi altid, at du bruger undertøj i en farve, der ligger tæt på din hudfarve.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13084-116

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 179 cm høj og er iført størrelse S.

Træningsleggings med rynkedetalje. Vores Scrunch Tights er perfekte til al mulig træning lige fra fitness i centeret til en yogatime. Materialet er behageligt og strækbart for at tillade fuld bevægelsesfrihed. Flatterende detaljer som f.eks. en rynke bagpå og velplacerede sømme vil få dig til at føle dig uovervindelig. Høj talje med elastik for en perfekt pasform.

- 77 % nylon, 23 % Spandex
- SWEATTECH™-teknologi
- ICIW-logo foran på hoften
- ICANIWILL-logo på læggen
- Sytråde i 100 % genanvendt polyester
- Rynkeeffekt bagpå
- Fuld længde
- Høj talje

Shop the look