Scrunch V-shape Tights Black

649 DKK

649 DKK

Træningstights med V-formet scrunchdetalje.

Størrelse

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Leggingsene eller shortsene er squat-sikre, hvilket betyder, at du kan stole på, at de ikke er gennemsigtige, selvom du udfører squats eller andre bevægelser, der strækker stoffet ud. Hvis delen er lys i farven, anbefaler vi altid, at du bruger undertøj i en farve, der ligger tæt på din hudfarve.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13145-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Scrunch, et fantastisk produkt i sortimentet med et design, der fremhæver figuren på en flatterende måde. Med scrunch-effekten på bagdelen fremhæver du dine former. Materialet er blødt og behageligt på kroppen, og tightsene har god åndbarhed. Hvad mere kan du ønske dig af dit træningstøj?- Scrunch-teknologi, der fremhæver dine former.

- 77% Polyamid, 23% Elastan
- ICIW logo på venstre hofte
- ICANIWILL logo på venstre ben
- Fremstillet i EU
- Højtydende stof fra Europa
- God åndbarhed
- Høj talje

Shop the look