Scrunch Tights Black

389 DKK

599 DKK

Træningstights med scrunchdetalje.

Størrelse

Scrunch Sports Bra Black Wmn

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13144-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 180 cm høj og er iført størrelse L.

Træningstights med scrunchdetalje. Med scrunch-effekt bagpå fremhæver du dine former. Materialet er blødt og skønt mod kroppen og tightsene har god åndbarhed. Hvad mere kan man ønske sig af sit træningstøj?

Disse tights har scrunch-effekt, hvilket forbedrer formen og løfter bagdelen, høj talje for perfekt pasform og ICANIWILL-logo på venstre ben. Materialet har god åndbarhed og transporterer effektivt sved væk, for at du skal føle dig sval under træningen.

- Logo på venstre ben
- Scrunch-effekt
- Høj talje
- God åndbarhed
- 77% Polyamide, 23% Elastane

Shop the look