Scrunch Seamless Tights Black

649 DKK

649 DKK

Seamless træningstights med scrunch. Høj talje.

Størrelse

Scrunch Seamless Sports Bra Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Seamless er teknisk set en strikkemetode, der anvendes i produktionsøjemed. I modsætning til "cut and sew" indebærer seamless, at tøjet rundstrikkes direkte i en maskine og sidenhen færdiggøres ved, at man skærer dele af beklædningsgenstanden ud for at lave ærmer og åbninger, og bagefter syr den sammen. Det betyder, at en færdig seamless-beklædningsgenstand kan have sømme, men mange færre end et konventionelt fremstillet stykke tøj efter "cut and sew"-metoden. Strikketeknikken seamless har undergået en enorm udvikling inden for de seneste 5-10 år og gør det i dag muligt at levere flere typer tekniske og ydelsesfremmende fordele såsom kompression, ventilation, fleksibilitet, mindre friktion og færre ubekvemme syninger. Udover designet og de tekniske funktioner medfører seamless-produktionen også mindre spild af tekstil, for i stedet for at skære dele ud til beklædningsgenstanden af et større tøjstykke, så strikkes seamless-tøjet direkte til sit endelige formål. Ved at ændre garn eller garnets sammensætning, og den måde man behandler det på, kan man opnå et hav af forskellige kombinationer af stretch, taktilitet, design og pasform.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Seamless

Varenr.: 13363-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Your favorite scrunch style, nu som seamless! Med scrunch-effekt på bagdelen fremhæver du din figur. Materialet er blødt og behageligt på kroppen, og tightsene har god åndbarhed. Hvad mere kan du ønske dig af dit træningstøj?Disse tights har scrunch, hvilket forbedrer formen og har en løftende effekt på bagdelen, samt høj talje for perfekt pasform. Materialet har god åndbarhed og transporterer derfor effektivt sved væk for at du skal kunne føle dig sval under træningen.

-Scrunch-strikket teknologi, der fremhæver dine former, og vores SWEATTECH™-teknologi holder dig tør
-Minimalt spild i produktionen grundet den sømløse strikning
-SWEATTECH™-teknologi
-Flatterende design, der fremhæver dine former
-ICIW-logo på hoften
-4-vejs stræk for fuld 360° bevægelsesfrihed
-Høj talje for perfekt pasform
-Fuld længde
-90 % Polyamid, 10 % Spandex

Shop the look