Revive Mesh Tights Wmn Dusty Brown

549 DKK

549 DKK

Trænings-leggings med meshpaneler i siden.

Størrelse

Revive Mesh Sports Bra Dusty Brown

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden har paneler eller detaljer i meshmateriale. Mesh er et perforeret eller løsstrikket stykke tekstil, som lader luft og kropsvarme slippe igennem, hvilket giver en svalere fornemmelse, selv når du træner ekstra hårdt.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 13278-280

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 160 cm høj og er iført størrelse XS.

Trænings-leggings med meshpaneler i siden. Revive Mesh Tights er designet til svedige sessioner i fitnesscentret. Materialet er let og behageligt, med meshpaneler på siden af benet for god ventilation. Høj talje med elastik giver perfekt pasform.

- 75% nylon 25% spandex
- ICIW-logo bagpå
- Mesh-detaljer
- Høj talje
- Fuld længde

Shop the look