Mirage Tights Wmn Sea Green

649 DKK

649 DKK

Løbe-leggings med sidelommer.

Størrelse

Mirage Sports Bra Faded Sea Green

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.
Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.

Varenr.: 13436-286

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 169 cm høj og er iført størrelse S.

Mirage Collection er inspireret af sommerens løbeture. Denne kollektion har tøj til mænd og kvinder til både afslappet jogging og sprint med høj intensitet og giver beskyttelse mod både vind og sol.
Løbe-leggings med sidelommer. Mirage Tights er der for dig hvert skridt på vejen. Materialet er meget elastisk med fugttransporterende egenskaber samt laserskårne perforeringer til ventilation. Sidelommer til dine ejendele. Tynd elastik i taljen holder disse leggings på plads.

- 75% genanvendt nylon, 25% spandex
- Meget svedtransporterende stof
- Benlommer på siderne i laserskåret stof for at sikre åndbarhed
- Laserskåret perforering for åndbarhed på bagsiden af knæet

Shop the look