Mercury Compression Tights wmn Dk Teal

150 DKK

749 DKK

Løbeleggings i et komprimerende materiale.

Størrelse

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj har en eller flere lommer, så du har styr på dine ejendele under træningen. Nogle lommer er forsynet med lynlås, andre er åbne. Læs den tekniske specifikation for at få flere oplysninger om netop dette stykke tøj.
Hos ICANIWILL har vi taget et aktivt valg om kun at samarbejde med SAB og YKK. YKK blev grundlagt i 1934 i Japan og er i dag verdens største leverandør af lynlåse. SAB vinder år efter år udmærkelser for deres arbejde med at designe og producere produkter i verdensklasse. Begge aktører er ledende inden for udvikling og fremstilling af innovative og velafprøvede lynlåse, lynlåsvedhæng og andet tilbehør af høj kvalitet. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det, vi kalder en "holdbar designproces", hvor valget af leverandører til alle dele af beklædningsgenstanden tilsammen bidrager til dennes levetid. Ved at vælge veletablerede og stærke aktører indenfor eksempelvis lynlåse bidrager vi til et holdbart og tidløst design.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11962-248

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 175 cm høj og er iført størrelse M.

Løbeleggings i et komprimerende materiale. Mercury Tights er leggings designet til løb. De er lavet af et robust og tykt trykmateriale, har lommer på begge sider og lynlås for enden af benet. Reflekterende print foran og ved lynlåsen bagpå vil holde dig synlig på din løbetur Flatterende sømme og V-form bagpå fuldender looket.

Kompressionsmateriale er et mindre strækbart materiale, der er lavet til at sidde tæt. Hvis du ikke foretrækker en stram kompressionspasning, råder vi dig til at vælge en størrelse større.- 77 % Nylon 23% Spandex
- Komprimerende stof
- Reflekterende ICIW-logo foran
- Lynlåse nederst på benet med refleksstriber
- Åbne sidelommer
- Høj talje
- Fuld længde

Shop the look