Classic High Waist Tights Black

599 DKK

599 DKK

Træningstights med snøre i taljen. Fuld længde og høj talje.

Størrelse

Classic Sports Bra Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

Dette stykke tøj er designet med snøre i taljen for at give dig mulighed for at justere pasformen og sørge for, at tøjet bliver på plads under træningen. Fjern snoren før vask for at undgå at den bliver flosset i vaskemaskinen.
Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13143-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 170 cm høj og er iført størrelse XS.

Vores Classic-serie har et tidløst, diskret design, der fungerer perfekt som base, når du sammensætter dit outfit.
Det nye stof, der bruges i alle Classic-tights, er fleksibelt, blødt og holder alt på plads uden at stramme for meget. Classic-kollektionen er velegnet til alle typer træning.

- Høj talje
- Squat proof
- ICIW snøring i taljen
- Diskret ICIW-logo i fade på venstre hofte
- 77% Polyamid 23% Elastan

Shop the look