Blick Tights White

649 DKK

649 DKK

Træningsleggings med høj talje.

Størrelse

Tekniske aspekter

Beklædningsgenstanden er helt eller delvis fremstillet af genanvendte materialer. Se specifikationerne for yderligere oplysninger. Ved at benytte genanvendte materialer, bruger vi ressourcer, som allerede er i omløb. Som en del af vores klimastrategi skal 80 % af alt materiale, der anvendes i vores produkter være genanvendte senest i 2025.
Leggingsene eller shortsene er squat-sikre, hvilket betyder, at du kan stole på, at de ikke er gennemsigtige, selvom du udfører squats eller andre bevægelser, der strækker stoffet ud. Hvis delen er lys i farven, anbefaler vi altid, at du bruger undertøj i en farve, der ligger tæt på din hudfarve.
Vores egenudviklede Sweattech™-formel er designet til at transportere fugt og sved væk fra kroppen til stofoverfladen, hvor det fordamper. Dette giver dig mulighed for at holde dig tør og komfortabel under din træning.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Varenr.: 11984-002

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse S.

Model 2 er 172 cm høj og er iført størrelse XL.

Træningsleggings med høj talje. Blick Tights er et par leggings, der er perfekte til fitnesstræning. De er lavet af et blødt ferskenmateriale og har en høj talje. Leggingsene har ingen skridtsøm foran for et flatterende look.

- 78% Genbrugspolyester 22% Spandex
- Angelica Blick x ICIW-logo bagpå
- SWEATTECH™
- Squat proof
- Høj talje
- Fuld længdeICIW x Angelica Blick er vores eksklusive kollektion designet af den svenske influencer og træningsprofil Angelica Blick. Med perfekt pasform, materialer af høj kvalitet og gennemtænkte detaljer er denne kollektion lavet til at bringe selvtillid og styrke ind i træningscentret. Alle stykker er omhyggeligt designet til at passe til en bred vifte af kropstyper og give det ekstra boost til at skubbe dine grænser.