Training T-shirt Wmn Burgundy

349 DKK

349 DKK

Trænings-t-shirt i et strækbart materiale.

Størrelse

Tekniske aspekter

Materialet er strækbart både lodret og vandret, hvilket giver en fantastisk fleksibilitet og elasticitet. Det giver mulighed for fuld bevægelse for at gøre din træning så god som muligt.

Varenr.: 13375-006

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 176 cm høj og er iført størrelse XS.

Trænings-t-shirt i et strækbart materiale. Denne alsidige t-shirt hjælper dig med at yde dit bedste, uanset træningen. Materialet er let og elastisk og holder dig tør under hele din session.

- 88 % nylon 12 % spandex
- ICIW-logo på forsiden
- Almindelig pasform
- Fuld længde