Rush Cropped T-shirt Black

209 DKK

349 DKK

Croptop i et blødt materiale.

Størrelse

Rush Seamless Shorts Black

Gå til produkt

Tekniske aspekter

TENCEL™ Lyocell er en menneskeskabt cellulosefiber, der produceres i et lukket kredsløb, hvor alle ressourcer genbruges med omkring 99 % effektivitet. Råmaterialet kommer fra bæredygtigt leveret træ. TENCEL™ Lyocell er biologisk nedbrydeligt og betragtes i øjeblikket som et af de mest bæredygtige materialer, der findes.
Dette stykke tøj lader luften slippe igennem, så du kan føle dig tør og sval, selv under det hårdeste træningspas.

Vasketøj: Vaskes ved maximum 40°C. Tåler ikke skyllemiddel. Tåler ikke tørretumbler. Vaskes sammen med lignende farver.

Materiale: Seamless

Varenr.: 13288-001

Vores ambition er at sende din ordre så hurtigt som muligt. Hvis du bestiller din ordre inden kl. 13.00, sendes den samme dag! Husk at leveringstider kan være længere i perioder med højsæson og helligdage. Ved kassen kan du se præcis hvilke priser og leveringsmetoder der gælder for din ordre. Priserne i vores webshop er inklusive moms. Forsendelsesomkostningerne lægges til prisen og betales af kunden. Forsendelsesomkostningerne meddeles ved bestilling. Ved køb over 500 DKK gælder gratis fragt. Vi tilbyder returnering inden for 30 dage og gratis ombytning. En returnering uden ombytning til et nyt produkt koster 49 DKK. Returneringer sendes gennem samme fragtfirma som ved levering af din ordre. Læs mere her.

Beskrivelse

Model 1 er 179 cm høj og er iført størrelse S.

Croptop i et blødt materiale. Rush Cropped T-shirt er en løs overdel til alle typer træning. Materialet er tyndt og blødt for ultimativ komfort. Pasformen er løs og lidt længere bagpå, og der er et diskret logo midtpå foran.

- 95% TENCEL™ Lyocell 5% elastan
- ICIW-logo foran
- 4-vejs stretch-materiale
- Beskåret længde

Shop the look